Børnebøger hos Alias Forlag

Alias Forlags børnebøger centreres om en bogserie om Musen Magnus, som rejser ud i verden, tilbage i tiden og fortæller historier for børn om sine oplevelser forskellige steder. 

Bøgerne vil dels kunne læses for historiens skyld, dels fungere som rejsebog for børn, der skal på tur til det pågældende sted. Det er hensigten at serien på længere sigt skal omfatte adskillige rejsemål. 

Den første bog i serien er "Musen Magnus i Venedig". Den udkom d. 31. oktober 2018.

 

<-- Tilbage til forsiden

Musen Magnus serien

En planlagt serie om Musen Magnus’ eventyr rundt omkring i verden. En blanding af historiebøger og rejsebøger for børn. Bøgerne er illustreret i sort streg og kan eventuelt også bruges som malebog.

Hej! Jeg er Musen Magnus.

For mange år siden boede jeg hjemme ved en pige, der hed Rikke. Da hun gik i gymnasiet, hjalp jeg hende med at lave historiespeciale. Faktisk var det mig, der lavede det hele. Hun var glad nok for min hjælp, men glemte det vist igen. Utaknemmeligt. Nu bor jeg på en musikskole, og det har den nu voksne piges ældste datter fundet ud af. Nadia, som den pige hedder, er også allerede voksen, men ikke spor kedelig, så hende vil jeg gerne hjælpe med at fortælle nogle sjove og spændende historier fra rundt omkring i verden. 

Jeg glæder mig til at fortælle jer om mine rejser gennem historien, og de mennesker, dyr, bygninger og musik jeg støder på igennem tiden. 

Musen Magnus rejser tilbage i tiden gennem dans, og frem i tiden gennem ormehuller.

 

Ormen lærer Musen Magnus om historie, og foreslår ham spændende steder og tider at besøge.

Musen Magnus i Venedig

165 sider, 70 illustrationer, kartonbind 50 kroner.

E-bog (ePUB) 40 kroner.

Udgivet september 2018.

Venedig-bogen

Musen Magnus i Rom

Under forberedelse

Musen Magnus i London

Planlagt

Bestil børnebøgerne i formen her på siden eller hos boghandlere

Bestil Alias børnebøger

Her kan du bestille Alias børnebøger direkte hos forlaget. Efter bestilling vil du modtage en faktura fra Alias Forlag ApS. Når betaling for bestilling og fragt er modtaget, vil dit køb blive afsendt til dig.

Musen Magnus i Venedig [illustreret, kartonomslag], pris 50 kr