Jørgen Skaastrup hos Alias Forlag

Forfatter Jørgen Skaastrup

Jørgen Skaastrup er uddannet cand.mag. i historie og idehistorie, og derudover er han uddannet lærer. Gennem sin erhvervskarriere har Jørgen Skaastrup været museumsdirektør, højskoleforstander, grundskolelærer, viceskoleleder og lektor ved læreruddannelsen i fagene historie, pædagogik og didaktik. Desuden har han i en årrække arbejdet i internationale sammenhænge med undervisning på læreanstalter i Tyrkiet, Litauen, Rusland, Portugal, Letland, Kosovo og Hviderusland.

Gennem fire årtier har Jørgen Skaastrup udgivet lærebøger, og i 2020 debuterede han som skønlitterær forfatter med romanen Den, der forsætligt kører over for rødt, skider i sin egen rede. I 2021 udkom romanen Flugten fra Aleppo og i 2022 romanen Solsortens sang.

 

 

Rokken og søanemonen. Tiden der forsvand' er Jørgen Skaastrup første udgivelse på Alias Forlag'. Bogen udkom i april 2023.

Rokken og søanemonen. Tiden der forsvandt

Billedkunstneren Jørgen Skaastrup

Jørgen Skaastrup maler og fotograferer også, og han har tegnet sit eget forfatterportræt til udgivelser på Alias Forlag. 

 

Essayet Rokken og søanemonen; Tiden der forsvandt udkom på Alias Forlag i april 2023 med forfatterens egne illustrationer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Følg linkene herunder for at se nogle af Jørgen Skaastrups billedværker.

Bestil Jørgen Skaastrups bog i formen her på siden eller hos boghandlere

<-- Til Skønlitteratur forside

<-- Til forfatteroversigt

Bestil direkte hos Alias Forlag

Her kan du bestille bøger af Jørgen Skaastrup direkte fra forlaget. Efter bestilling vil du modtage en faktura fra Alias Forlag ApS. Når betaling for bestilling og fragt er modtaget, vil dit køb blive afsendt til dig.

Jørgen Skaastrup: Rokken og søanemonen. Tiden der forsvandt (illustreret, kartonomslag) 175 kr
Jørgen Skaastrup: Rokken og søanemonen. Tiden der forsvandt (e-bog EPUB, kun enkelte illustrationer) 60 kr,

Forfattere hos Alias Forlag (klick for detaljer)