Rikke Aarøe Carlsen hos Alias Forlag

Rikke Aarøe Carlsen ved reception og fernisering af Hanegal og Svanesang

Redaktør, illustrator og forfatter

Rikke Aarøe Carlsen (født 1968) varetager primært redaktion, layout og illustration ved Alias Forlag, udover at være forfatter og oversætter. Rikke er oprindelig uddannet civilingeniør og har desuden en executive MBA, og har i dagligdagen mest arbejdet med ledelse. Senest har hun studeret litteratur- og kulturhistorie samt litteraturanalyse som enkeltfag på Københavns Universitet.

Rikke har igennem hele livet læst meget skønlitteratur, og begyndte for nogle år siden at oversætte franske klassikere (se links neden for). Det skriftlige arbejde har gødet hendes eget fortæller-hjerte, og det har indtil videre resulteret i novellesamlingen Byens bænke - København, romanerne Kamæleonens tid og Hanegal og Svanesang og sammen med Nadia Aarøe Danielsen børnebogen Musen Magnus i Venedig.

 

 

 

Fotografiet forestiller Rikke ved receptionen for hendes seneste roman Hanegal og Svanesang og fernisering af udstillingen af hendes malerier til bogen på Galleri Blackbird Cph.

Rikke Aarøe Carlsens forfatterportræt

Forfatterportræt Rikke Aarøe Carlsen

Selvportræt af Rikke Aarøe Carlsen anvendes som hendes forfatterportræt  

 

 

Rikke har desuden tegnet flere af forlagets øvrige forfattere til deres forfatterportræt. Se dem (tusch på papir) ved at følge linket herunder.

Andre forfatterportrætter udført af Rikke Aarøe Carlsen

Klik for at se et udvalg af Rikke Aarøe Carlsens illustrationer

Bestil Rikke Aarøe Carlsens bøger i formen her på siden eller hos boghandlere

Bestil direkte hos Alias Forlag

Her kan du bestille bøger af Rikke Aarøe Carlsen direkte fra forlaget. Efter bestilling vil du modtage en faktura fra Alias Forlag ApS. Når betaling for bestilling og fragt er modtaget, vil dit køb blive afsendt til dig.

Byens bænke - København (illustreret, indbundet) 199 kr
Hanegal og Svanesang (illustreret, indbundet) 300 kr
Kamæleonens tid (illustreret, indbundet) 250 kr
Musen Magnus i Venedig [illustreret, kartonomslag], pris 50 kr

<-- Tilbage til Skønlitteratur forside

Sanseoplevelse af fine ord og billeder på godt papir