Anita Christensen hos Alias Forlag

Anita Christensen (født 1947) er teolog og pensioneret præst. Litteraturen kom ind med modermælken, og hun er med egne ord "født og opvokset på et bibliotek".

Om sig selv udtaler Anita endvidere: "Jeg et nysgerrigt og observerende menneske. Mit lange liv har ført mig vidt omkring i verden, gennem flere uddannelser og mange mennesker. Den største glæde og tilfredsstillelse finder jeg i den nære, åbne og ærlige samtale med et andet menneske. Når der er brug for mig, min viden og min indsigt, så føler jeg at jeg lever."

Anitas debutroman er skrevet over en årrække og samtidig med, at hun har uddannet sig til forfatter på ekstensive kurser i creative writing  i USA og England.

Litterært henter Anita inspiration fra bl.a. Jung, Beckett, Dostojevskij, Dante og Søren Kierkegaard. Anitas store interesse for udvikling af identitet og for det enkelte menneskes frihed til at vælge i livet afspejles nu i hendes forfattervirke.

Anitas debutroman Det evige øjeblik er planlagt til udgivelse på Alias Forlag 1. februar 2024. Hun har selv illustreret bogen med découpager, akvarel og mixed media.

Forfatterportræt

Anita Christensen selvportræt i tusch.

<-- Til forfatteroversigt

<-- Til Skønlitteratur forside

Bestil Anita Christensen bøger i formen her på siden eller hos boghandlere

Bestil Anita Christensen bøger direkte hos Alias Forlag

Her kan du bestille Anita Christensen bøger direkte fra forlaget. Efter bestilling vil du modtage en faktura fra Alias Forlag ApS. Når betaling for bestilling og fragt er modtaget, vil dit køb blive afsendt til dig.

Det evige øjeblik udkommer februar 2024, pris 300 kr
Gavekort til Det evige øjeblik pris 300 kr

Forfattere hos Alias Forlag (klik for detaljer)