Anita Christensen hos Alias Forlag

Anita Christensen (født 1947) er teolog og pensioneret præst. Litteraturen kom ind med modermælken, og hun er med egne ord "født og opvokset på et bibliotek".

Om sig selv udtaler Anita endvidere: "Jeg er et nysgerrigt og observerende menneske. Mit lange liv har ført mig vidt omkring i verden, gennem flere uddannelser og mange mennesker. Den største glæde og tilfredsstillelse finder jeg i den nære, åbne og ærlige samtale med et andet menneske. Når der er brug for mig, min viden og min indsigt, så føler jeg at jeg lever."

Anitas har uddannet sig i creative writing på kurser i USA og England. Kombineret med livserfaring og et stort kendskab til litteratur har dette udviklet Anita til en forfatter med en stærk fortællerstemme og meget på hjerte. Med dyb indsigt i persontyper og sikker fornemmelse for flow i en fortælling samt underfundig anvendelse af symbolisme, opbygger Anita et levende romanunivers med karakterer og handling, der suger læseren ind.

Litterært henter Anita inspiration fra bl.a. Jung, Beckett, Dostojevskij, Dante og Søren Kierkegaard. Anitas store interesse for udvikling af identitet og for det enkelte menneskes frihed til at vælge i livet afspejles nu i hendes forfattervirke.

Anitas debutroman Det evige øjeblik udkom på Alias Forlag i februar 2024. Hun har selv illustreret bogen med découpager, akvarel og mixed media. Hvis du vil vide mere om Anita og hendes aktiviteter, kan du følge link til hendes egen hjemmeside i oversigten med bøger af Anita Christensen nedenfor. Læs mere om romanen Det evige øjeblik via knappen her.

Læs om romanen Det evige øjeblik

Forfatterportræt

Anita Christensen selvportræt i tusch.

Skriv en tekst her

Skriv en tekst her

<-- Til forfatteroversigt

<-- Til Skønlitteratur forside

Bestil Anita Christensen bøger i formen her på siden eller hos boghandlere

Bestil Anita Christensen bøger direkte hos Alias Forlag

Her kan du bestille Anita Christensen bøger direkte fra forlaget. Efter bestilling vil du modtage en faktura fra Alias Forlag ApS. Når betaling for bestilling og fragt er modtaget, vil dit køb blive afsendt til dig.

Det evige øjeblik udkommer februar 2024, pris 300 kr
Gavekort til Det evige øjeblik pris 300 kr

Sanseoplevelse af fine ord og billeder på godt papir