Dreng

Digtsamling af Jan Sverker

Jan Sverker debut digtsamling Dreng udkommer d. 2. september på Alias Forlag.

Digtsamlingen tager udgangspunkt i det at være dreng i en familie i en mindre dansk by i 1970’erne. Det er ikke en kronologisk gennemgang, men summen af forfatterens følelser, oplevelser og erfaringer, som han har taget med sig fra opvæksten og videre i livet. 

Digtenes tone og indhold gør dem lette at indtage, også for ikke-inkarnerede poesilæsere. Emnerne er relatérbare for alle, der selv har været dreng på et tidspunkt i de sidste 100 år, og er vokset op under trygge vilkår. Der er samtidig noget universalt over digtenes udtryk, med den voksnes retrospektive erkendelse iblandet drengens uskyldige (og knap så uskyldige) uartigheder og også sødmen, som er det store barns. De fleste beskrivelser er knyttet til det at være dreng, især til netop at have været denne dreng, Jan, mens andre er genkendelige for tidligere børn uanset køn, evner og sociale privilegier.

Forfatter Jan Sverker har selv illustreret digtsamlingen, der udover forsidebilledet indeholder 15 tuschtegninger, der fint supplerer digtenes stemninger..

 

ISBN 978-87-94001-46-5 udkommer d. 2. september 2024 

Illustreret digtsamling, kartonomslag med flapper, 175 kr.

15 illustrationer, 122 sider

Læs om forfatter Jan Sverker

Illustrationer til digtsamlingen er lavet af forfatteren selv

Et udvalg af illustrationerne er indsat herunder. Copyright Jan Sverker.

Bestil digtsamlingen i formen her på siden

<-- Tilbage til Skønlitteratur forside

Bestil digtsamlingen direkte hos Alias Forlag

Her kan du bestille digtsamlingen direkte fra forlaget. Efter bestilling vil du modtage en faktura fra Alias Forlag ApS. Når betaling for bestilling og fragt er modtaget, vil dit køb blive afsendt til dig.

Jan Sverker: Dreng (illustreret, kartonomslag) 175 kr,

Sanseoplevelse af fine ord og billeder på godt papir