FORMIDLING

v/ Rikke Aarøe Carlsen

Formidling v/ Rikke Aarøe Carlsen

Med afsæt i knap 30 års erhvervserfaring, særlig med ledelse og risk management i flere brancher, tilbyder Rikke Aarøe Carlsen sin formidlingsekspertise på projektbasis. Støtte til afgrænsede opgaver/projekter ydes inden for en række formidlingsområder, herunder facilitiering af workshops, mødeledelse, konferenceledelse, executive sammenfatning, fokus på innovation og udvikling, samt støtte til fondsansøgning, mm.

Rikke Aarøe Carlsen er uddannet civilingeniør indenfor skibs- og havteknik med speciale i risikoanalyse og beslutningsteori. Siden har Rikke taget risk management uddannelse, og  desuden en Executive MBA. Rikkes forskellige interesser har også udartet sig ved at følge enkeltfag på universitetet. Dels fag i litteraturvidenskab og kulturhistorie, dels jurafag  international miljøret og -transportret.

Med sin erfaring som senior leder er Rikke vant til at identificere muligheder og problemstillinger, få enderne til at nå sammen, formulere konklusioner og kommunikere beslutninger på effektiv vis. Hendes kommunikative stil er Driver / Communicator.

Se Rikke Aarøe Carlsens profil på LinkedIn:

Kontakt Rikke Aarøe Carlsen